Volg je hart want dat klopt!

Jarenlang heb ik mijzelf volkomen weggecijferd en leefde voor anderen en niet voor mezelf. Als positieve doorzetter vocht ik om niet op te geven. Als perfectionist was het belangrijk alles op orde te hebben. Gezin, huishouding, werk, opleiding en sociale contacten, alles onder controle. De vuile was hang je niet buiten dus met een lach op mijn gezicht ging ik door.

Moeten, moeten en nog eens moeten. Pfff…. er kwam geen einde aan. Innerlijk ging ik kapot. In geen enkel opzicht leek dit op een first class leven en al helemaal geen happy leven. De situatie was onhoudbaar!

Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om mijn hart te volgen. Ik heb een hartstochtelijke belofte aan mijzelf gemaakt: “NU IK EERST”! Ik verdien een eerste klas leven en ga niet voor minder. Dit eerste klas leven is voor mij inmiddels werkelijkheid geworden. De golfbeweging van mooie ontwikkelingen en positieve veranderingen blijft maar doorgaan. Dit had ik vooraf nooit kunnen denken toen ik uit eindelijk uit mijn comfort zone durfde te stappen.

Durf en leer de kunst om gelukkig te leven!

Kies voor jou First Class Leven. Dit leven begint wanneer jij je hart gaat volgen en leert hoe het anders kan!

Met behulp van mijn programma kun jij op een eenvoudige manier leren hoe jij je leven kan bijsturen. Aanpassen op die manier zoals jij het graag hebben wil. Daaruit voort komt dat mooie gelukkige leven waar je zo naar verlangt.

Mijn inspiraties, tips en oefeningen zijn onmiddellijk op eenvoudig wijze toe te passen. Stap voor stap in de juiste volgorde neem jijzelf de regie over en creëer jij jouw eigen eerste klas leven.

Het First Class Leven Programma

In dit online programma neem ik je in 10 weken mee om zo stap voor stap je leven aan te passen. Je krijg je inspiraties, tips, praktische oefeningen en persoonlijke coaching om je leven te volledig te transformeren. Vele “Aha zit dat zo” ontdekkingen geven jou een nieuwe kijk op je leven. Hierdoor ga je anders reageren en krijg je automatisch een andere uitkomst.

  • Je leert de kunst van het relaxen en je gedachten “uitzetten”. Hierdoor krijg je rust en kun je makkelijker beslissingen nemen die jij zelf wilt. Er komt ruimte voor je dromen. Je creativiteit komt tot bloei. Zo kun je jouw leven gaan bijsturen in de richting die jij graag wil. Het leven overkomt je minder snel omdat je beter weet wat jij wil.
  • Je leert de kunst van het nee zeggen, het loslaten en kiezen voor jezelf. Zo ontstaat er meer tijd die je beter kunt inzetten voor de zaken die jouw echt gelukkig maken.
  • Je leert de kunst van het genieten en het creëren van een waardevol leven. Je gaat geluksmomenten verzamelen en wil nooit meer terug naar je “oude leven”.
  • Je leer je te stoppen met vechten aangezien het niet langer nodig is om alle ballen in de lucht te houden. Je frustraties verdwijnen, je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Leer je af te rekenen met je schuldgevoelens want de mensen die jij lief hebt krijgen te maken met een ander persoon. Een gelukkig persoon vol van zelfvertrouwen en energie. Dit heeft effect op je hele omgeving, de sfeer in je omgeving zal in positieve zin veranderen.
  • Je krijgt meer mogelijkheden om kwalitatief goede tijd door te brengen met je geliefden. Zij blij, jij blij.
  • Maar vooral kom je veel beter in je vel te zitten. Je krijgt meer plezier in je leven, slaapt beter en bent goed gehumeurd. Je lichamelijke kwaaltjes, pijntjes, ongemakken en vermoeidheid verdwijnen. Het is zo de moeite waard om in jezelf te investeren!

De inspiraties die je krijgt brengen een golfbeweging van positieve veranderingen in je leven voort. Met de opgedane kennis komt jou authentieke jij steeds verder naar voren. Die golfbeweging stopt niet na dit programma maar blijft jaren doorgaan. Je vooruitgang is niet meer te stoppen. Per dag zul je blijer en gelukkiger gaan worden. Dat beloof ik!

First Class Leven Programma

Alles ligt klaar om nu de stand van jouw zeilen te veranderen. Ben jij klaar voor de metamorfose van je leven waar je zo naar verlangt?

Ja, ik wil een first class leven

De lessen, inspiraties, tips en praktische oefeningen die ik met jou ga delen heb ik allemaal doorleefd. Vele “Aha-zit-dat-zo-ontdekkingen” hebben mijn leven in positieve zin volledig op zijn kop gezet. Het zal je dan ook niet verbazen dat het mijn passie is jou te helpen om jouw First Class Versie te worden.

Onthoud: Durven is even je evenwicht verliezen, niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen.