Download nu het gratis e-book

“Hoe ik mijn leven terugkreeg”

Jarenlang heb ik mijzelf volkomen weggecijferd, leefde voor anderen vooral niet voor mezelf. Als positieve doorzetter vocht ik om niet op te geven. Als perfectionist was het belangrijk alles op orde te hebben. Gezin, huishouding, werk, opleiding en sociale contacten, alles onder controle. De vuile was hang je niet buiten dus met een lach op mijn gezicht ging ik door. Moeten, moeten en nog eens moeten. Pfff…. er kwam geen einde aan. Innerlijk ging ik kapot. Het was niet langer houdbaar.

Nu ik kan terugkijken zie ik de oorzaken van mijn oude gedrag en wordt mij heel veel duidelijk. Mijn gedrag blijkt zeer verklaarbaar. Mijn omstandigheden zijn nu nog regelmatig turbulent en heftig alleen houd ik de regie, blijf op mijn ingeslagen weg, ben ontspannen en vooral GELUKKIG!

Hoe ik mijn leven terugkreeg lees je in mijn gratis e-Book. Download het nu en gebruik de 7 waardevolle tips direct om direct te gebruiken. Zo komt er ook geluk in jouw leven.

Privacy Policy: Als je het GRATIS e-book aanvraagt ga je akkoord met je aanmelding voor het e-mail bestand waarin ik je tips, inspiratie en nieuws stuur hoe jij ook voor een leven kunt gaan waarin je doet wat je écht wilt.