Jarenlang heb ik mijzelf volkomen weggecijferd en leefde voor anderen en niet voor mezelf. Als positieve doorzetter vocht ik om niet op te geven. Als perfectionist was het belangrijk alles op orde te hebben. Gezin, huishouding, werk, opleiding en sociale contacten, alles onder controle. De vuile was hang je niet buiten dus met een lach op mijn gezicht ging ik door. Moeten, moeten en nog eens moeten. Pfff…. er kwam geen einde aan. Innerlijk ging ik kapot. Het was niet langer houdbaar.

Inmiddels is dit bovenstaande voltooid verleden tijd. Ik weet dat het sterk zijn en altijd maar doorgaan een keerzijde heeft. Mijn omstandigheden zijn nu nog regelmatig turbulent en heftig alleen houd ik de regie, blijf op mijn ingeslagen weg, ben ontspannen en vooral GELUKKIG!

Volg je hart want dat klopt!

Maak een hartstochtelijke belofte om vanaf nu voor IK te kiezen!

Dit is mij gelukt met hulp van coaches, trainers en heel veel zelfstudie. Vele technieken heb ik geleerd die eigenlijk niet moeilijk zijn. Het moeilijkste is het geleerde ook echt in praktijk te brengen. Als jij de hartstochtelijke BELOFTE aan jezelf maakt om vanaf nu voor IK te KIEZEN gaat jou dat zeker ook lukken.

De technieken die ik je wil leren heb ik allemaal doorleefd. Vele “Aha zit dat zo” momenten hebben mijn leven in positieve zin volledig op zijn kop gezet. Het is een proces geweest waarin ik mijzelf heb teruggevonden. Nu creëer ik mijn eigen succesvolle leven en ben daar zo blij mee.

Ja, ik wil mijn leven, leven

Jij gaat vanaf nu zelf de bestemming van je levensreis bepalen.

Het moet anders maar waar begin je? Bedenk dat jij het in je hebt om iets aan je situatie te doen. Sterker nog. Jij bent de enige die er iets aan kan veranderen. Juist als je daar te moe voor bent en geen energie hebt. Het investeren in jezelf gaat je namelijk ENERGIE GEVEN!

Ga jouw levensverandering benaderen als het plannen van een reis. Jij bepaald de bestemming. Wordt het een actieve reis met veel cultuur en activiteiten of ga je voor een relax vakantie. Eigenlijk best raar dat we voor een reis wel plannen maken maar voor je leven niet.

Hierdoor overkomt het leven ons maar al te vaak en verliezen we kostbare tijd die we nooit meer voor iets anders kunnen gebruiken. Jammer want dit is geen proefleven.

Je begint met je authentieke leven door het creëren van ruimte in jouw tijd en gedachten. Vanuit daar ga je ontdekken wat jij wil, waar jij naar toe wil en hoe jij daar naartoe wil gaan. Zo verander je de koers van je leven en creëer je uiteindelijk zelf het leven waar jij voor kiest. Je kiest met je hart wat je meer en meer gaat leren. Wanneer je authentiek bent volgen balans en geluk vanzelf. Voor jij het in de gaten hebt is ook jou leven ten goede totaal veranderd.

Ja, ik wil mijn leven, leven

Leef je leven!

Leef je leven!

Tijdens dit online traject van 3 maanden krijg je 2 maal per week informatie die je inspireert om je leven te transformeren. Hier bedoel ik mee dat je een nieuwe kijk op je eigen leven krijgt dat resulteert in een andere kijk op de buitenwereld. Dat betekent dat je anders gaat reageren. Samengevat een totale ommekeer.

  • Je leert de kunst van het relaxen en je gedachten “uitzetten”
  • Je leert de kunst van het nee zeggen, het loslaten en kiezen voor jezelf
  • Je leert de kunst van het genieten en het creëren van een waardevol leven

Je krijgt inspiraties die een golfbeweging in je leven en op alle vlakken voortbrengen. Met de opgedane kennis komt jou authentieke jij steeds verder naar voren. Die golfbeweging stopt niet na 3 maanden maar blijft jaren doorgaan en is niet meer te stoppen. Per dag zul je blijer en gelukkiger gaan worden. Dat beloof ik!