Een ander nieuw leven vanuit authenticiteit

Vanaf 2012 heb ik vele ingrijpende stappen genomen om mijn leven radicaal te veranderen. Met een hartstochtelijke belofte om vanaf dat moment mijzelf op nummer 1 te zetten is de koers van mijn levensreis aangepast.  Nu volg ik mijn hart, ben authentiek en doe ik wat ik het liefste wil.

Aangezien ik altijd maar doorging en vond dat ik sterk moest zijn was een burn-out onvermijdelijk. Tijdens deze periode heb ik veel geleerd wat ik onmogelijk in een boek of training zou kunnen leren. 

Zo heb ik ontdekt dat ik een Hoog Sensitief Persoon (HSP) ben. Wat een eye-opener. Ik wist wel dat ik een gevoelsmens was maar deze kennis bracht een enorme verdieping. Het verklaarde voor mij ook waarom ik vatbaarder was voor een burn-out. Nu ik mij behoorlijk heb verdiept in hoogsensitiviteit kan ik volmondig zeggen dat het een gave is!

Volgens mijn vrienden ben ik uniek door de combinatie “down to earth”, zeg maar no nonsens en mijn andere kant het spirituele en sensitieve. Ik maak (ingrijpende) beslissingen op basis van mijn gevoel maar sta ondertussen zakelijk en stevig met beide benen op de grond.

Hierin zit ook mijn kracht als coach. Ik voel aan waar het probleem zit en kan zo snel de vinger op de zere plek leggen. Aan de andere kant heb ik een nuchtere kijk op het leven en help ik zonder zweverig te zijn. Dus ook als je helemaal niets hebt met spiritualiteit of religie kun je het waarschijnlijk prima met mij vinden.

Tegenwoordig leef ik dichter bij mijzelf dan ooit tevoren en heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Heb inmiddels verschillende trainingen en opleidingen gevolgd om niet alleen uit ervaring en gevoel te werken.

Wil je meer over mij weten lees dan mijn e-book of neem contact met mij op. Ik ben persoonlijk bereikbaar om met jou te kijken hoe jij geluk kunt toevoegen in jouw leven. De belangrijkste les die ik tijdens mijn proces geleerd heb is mij niet door angst te laten lijden want wanneer je één deur sluit gaan er meerdere nieuwe deuren open.