Referenties

Dankzij jou voel ik mij sterker en kan ik beter voor mijzelf kiezen

Wat fijn om een coach als jou te hebben. Toen ik uit mijn burn-out kwam zocht ik naar een manier om grenzen te stellen en voor mijzelf te kiezen. Om zelf sturing te geven mijn eigen route te bepalen. Ik vond het heel fijn dat je met me mee dacht en dat je mij de dingen helder in liet zien zodat ik zelf meer inzicht kreeg.

Dankzij jou voel ik me sterker en kan ik beter voor mijzelf kiezen. Je bent een hele fijne coach, je hebt het beste met de ander voor en je hebt een passie voor je vak als coach. Hartelijk dank!

Natalie 10-02-2018

Dankzij jou gingen we snel naar de kern van het probleem

Een verfrissende en warme manier van coaching. Margreet heeft de gave om al snel met je naar de kern van het probleem te gaan en erg effectieve op maat gesneden tips en ideeën te geven. Waardoor er geen tijd verspilt wordt en je erg veel ‘waar’ voor je geld krijgt.

Eus 31-01-2018

Ik vond haar erg doortastend

Vandaag leuk en goed gesprek gehad met Margreet. Ik vond haar erg doortastend en kwam al snel tot de ontdekking waar bij mij de schoen wringt. Nadat ik wat over mezelf had verteld, en hoe ik de dingen doe, kwam Margreet met nuttige tips en informatie, waar ik weer mee verder kan. Groetjes Truus

Truus 25-09-2018