Kies voor een compleet programma of losse persoonlijke coaching

  • Ben jij de hele dag aan het rennen en vliegen? Baal jij ervan dat je te weinig of zelfs geen tijd hebt voor dingen die jij wel graag zou willen doen? Andere mensen zie je heerlijk ontspannen maar jij hebt daar domweg de tijd niet voor. Uiteindelijk voel jij je opgejaagd, zit je niet lekker in je vel en ben je meestal moe. Opgebrand lijkt het wel. Soms is het te veel om je ene been voor het andere te zetten. Maar ja, die verplichtingen kun je niet zomaar negeren dus zet je de schouders er maar weer onder en ga je er weer voor. Met de online training “Opgejaagd? vanaf nu niet langer!” kun jij eenvoudig leren hoe jij jouw leven kan aanpassen om echt die veranderingen aan te brengen die jij zo graag wil. Hierdoor kun je veel makkelijker nee zeggen zonder schuldgevoelens. Krijg je meer inzicht en meer tijd voor jezelf. Aangezien je niet meer zo moe bent en veel meer energie krijgt kun je ook meer genieten van die tijd voor jezelf. Als snel zal jij je veel gelukkiger voelen. Als je voor slechts € 12,95 meedoet aan het online programma dan kun je direct beginnen met de 6 verschillende onderwerpen die jouw die verandering geven waar jij zo naar verlangt!
  • In de één op één sessies van minimaal 45 minuten spreken we elkaar via de telefoon, een beeldverbinding of face to face. We doen het op de manier die jou het meeste aanspreekt. Persoonlijk vind ik het belangrijk om je te zien vandaar mijn voorkeur voor Messenger Life, FaceTime, Skype of een andere beeldverbinding. Jij bepaald.
  • In de één op één sessies van minimaal 45 minuten spreken we elkaar via de telefoon, een beeldverbinding of face to face. We doen het op de manier die jou het meeste aanspreekt.  Persoonlijk vind ik het belangrijk om je te zien vandaar mijn voorkeur voor Messenger Life, FaceTime, Skype of een andere beeldverbinding. Jij bepaald.
  • Ben jij klaar voor de metamorfose van je leven? Het overleven stopt, nu is het tijd voor verandering!

     
X

Paswoord vergeten?

Voor meer informatie klik

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.